Rovana.be


De naam zegt het al, buitenzonwering wordt aan de buitenkant van je huis geplaatst. Buitenzonwering houdt de hete zonnestralen al tegen voordat ze je ramen bereiken en is hierdoor zeer effectief.

Koop zonwering voor enkel verkoeling in huis, zoals screens of uitvalschermen. Wil je op een warme dag heerlijk op je terras van wat schaduw genieten? Koop dan een knikarmscherm. Markiezen, shutters en rolluiken zijn ook voorbeelden van buitenzonwering.

Ook voor een mooi schaduwplekje op uw terras kunt u een zonnescherm kopen. Zo geniet u volop van het lekkere weer vanuit uw comfortabele tuinstoel, zonder weg te branden in de felle zonnestralen. Kortom: gooi de airconditioning de deur uit, zet uw terrasmeubels klaar en geniet van optimaal wooncomfort met een zonnescherm.

De aanpak van Rovana, dat is keuze en kwaliteit. Rovana beschikt over een enthousiast en vakkundige team die u de best mogelijke service biedt. Dankzij hun jarenlange ervaring staat hun aanpak garant voor een degelijk advies, een vakkundige montage en een perfect eindresultaat.

Inspireren

Rovana biedt u heel veel mogelijkheden om uw omgeving beter te maken. Elke oplossing uit onze ruime collectie heeft een eigen stijl en uitstraling. Laat u inspireren door de vele technische mogelijkheden, materialen en kleuren om uw eigen sfeer te creƫren.

Opmeten

Ieder gebouw is uniek. Daarom komen wij uw situatie opmeten. Zo bent u verzekerd van een perfecte oplossing: alleen door precies te meten bent u zeker van een mooi strak en passend resultaat. De ervaren opmeters houden bovendien rekening met openslaande ramen of deuren en andere aspecten die u misschien over het hoofd kan zien.

Oplossing

Uit het brede gamma van Rovana kiest u een zonwering die perfect bij uw situatie past. De keuzemogelijkheden zijn erg ruim. Niet alleen zijn er diverse materialen en kleuren. Er zijn ook verschillende manieren om uw zonwering te bedienen, zowel manueel als elektrisch.

Bron: Rovana.be